Давайте поговоримо про популярну омегу 3 від компанії NOW. Цей риб'ячий жир точно входить у топ продажів та відгуки лише позитивні. Розкажемо, навіщо взагалі потрібна омега 3, який склад, хто її робить та як правильно приймати.

Отже, два слова про те, для чого потрібна омега 3. Це ненасичені жирні кислоти, які ми можемо отримати з їжі. Але не всі можуть харчуватися правильно та збалансовано. Тому порушення балансу жирів в організмі може спровокувати ожиріння, проблеми з судинами та серцем, ослаблення імунітету, сухість шкіри або навіть обмеження рухливості суглобів. Омегу 3 можна вважати дуже важливою добавкою для спортсмена і не лише.

Така версія омеги 3 від компанії NOW найпопулярніша. Тут класичний склад, звичайна 1 г капсула з концентрацією 30%, тих жирних кислот, які нам потрібні. До речі, на самій банці є приклад розміру капсули, це дуже зручно для тих, кому складно дається ковтання таблеток. Зроблено цю омегу з анчоуса, який мешкав у Перу та Чилі, це вказано на упаковці. Тут використовувалася така форма омега 3 – етиловий ефір.

Також зазначено, що застосовувалася молекулярна дистиляція, це такий спосіб очищення та підвищення концентрації жирних кислот, при якому не погіршується властивість продукту. Взагалі, у компанії NOW все дуже добре зроблено, коли інші виробники морочаться над упаковкою, то у NOW все розписано дуже чітко і це плюс.

Як і скільки приймати омега 3?

Риб'ячий жир п'ємо разом із їжею, запиваючи склянкою води. Ви просто збагачуєте свій прийом їжі. Кількість капсул індивідуальна, але базовий мінімум для будь-якої людини 2-3 капсули на день. Можна поділити на кілька прийомів або випити за один раз.
Дана омега випускається у фасуваннях 100, 200 та 500 капсул. Сама банка зручна, кришка закривається щільно і що важливо – не прозора банка. Жири дуже швидко окислюються, тому банка має стояти в темному і прохолодному місці, можна навіть поставити в холодильник.

Компанія NOW Foods зі США та виробляється там же. Основна спеціалізація – це БАДи та добавки для здоров'я. Сама компанія виготовляє добавки з 1968 року.