Кількість
|
Вартість
|
||
|
L Цитрулін амінокислота, яка характеризується тим, що є попередником аргініну. Це умовно незамінна амінокислота. Наше тіло може виробляти його самостійно в кількостях, необхідних йому у будь-який момент часу, крім того, воно здатне виробляти його з інших амінокислот, таких як глютамін.
L Цитрулін є попередником аргініну та оксиду азоту, амінокислоти, відповідальної за розширення судин. Його прийом може покращити поглинання кисню тканинами та оптимізувати зусилля. Це амінокислота з гарною засвоюваністю. Після того, як вона метаболізується в крові, вона досягає нирок, де перетворюється на аргінін. Це одна з основних функцій, крім цього, вона сприяє збереженню артеріального та м'язового здоров'я.
- Збільшує кількість оксиду азоту, що виробляється;
- Сприяє відновленню тканин;
- Покращує чутливість до інсуліну;
- Покращує кров'яний тиск та загальний стан серцево-судинної системи;
- Покращує обмін речовин та втручається в усунення деяких відходів;
- На тренуваннях покращує відчуття пампінгу;
Склад на 1 порцію (1 мірна ложка - 5 г):
- Цитрулін малат - 5 г