Кількість
|
Вартість
|
||
|
Традиційно використовувані аюрведичними травниками, як тонізуючі засоби для шлунково-кишкового тракту та здоров'я суглобів, кореневища імбиру та куркуми багаті на природні антиоксидантні сполуки, які захищають тканини всього організму від пошкодження вільними радикалами.
Біофлавоноїди, що містяться в ягоді асаї, ще більше посилюють цю антиоксидантну активність, забезпечуючи чудову природну підтримку для загального оздоровлення організму.
Склад ягід асаї містить близько 3 тисяч різних компонентів, наприклад:
- Вітаміни групи В, Е, С, D. Магній, калій, кальцій, фосфор та навіть залізо.
- Омега-6 та 9, відомі також як жирні кислоти. За вмістом корисних жирів їх можна порівняти з оливковою олією.
- Асаї містять більше білка, ніж курячі яйця.
Ягоди Асаї (Euterpe oleracea) 200 mg
Імбир (Zingiber officinale) (rhizome) 200 mg
Корінь куркуми (Curcuma longa) 200 mg
Інші інгредієнти:
Желатин,
рисове висівки,
рисовий екстракт,
рисовий концентрат.