Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Цитрулін Sporter Citrulline powder, 300 г., Вишня

Артикул 04941
В наявності

Sporter L-citrulline malate зі смаком лісових ягід - це харчова добавка, що містить амінокислоту цитруліну молота, таурин та вітамін В6.

L-цитрулін малат є амінокислотою, що заміщується, яка покращує кровотік у м'язах, забезпечує харчування м'язів і насичення азотом, підтримує позитивний баланс азоту в організмі, а також допомагає швидше виведенню лактату (молочної кислоти), збільшує витривалість і знижує втому після інтенсивного тренування.

У складі цього спортивного препарату кислота L-цитруліну пов'язана з органічною сіллю - малатом. Спільна дія цих компонентів ефективно сприяє збільшенню виробництва енергії в організмі, зниженню рівня м'язової втоми та швидкому відновленню після фізичних навантажень.

Малат - це яблучна кислота, яка не тільки допомагає краще і повніше засвоювати цитрулін, але і є частиною циклу виробітку та метаболізму лимонної кислоти, що є ще одним способом генерації енергії в організмі.

Основні переваги L-цитруліну включають також збільшення утворення оксиду азоту в організмі, який відіграє важливу роль у регуляції кровотоку, доставці кисню, споживанні глюкози, зростає в силі та об'ємі м'язів. Прийом цитруліну малату ефективніше підвищує рівень аргініну, ніж прийом одного аргініну. L-цитрулін допомагає спортсмену покращити концентрацію та контроль усіх фізіологічних процесів. Спортсмени використовують цитрулін для збільшення аеробної витривалості. У чоловіків, які приймають L-citrulline malate, відзначається пом'якшення легких форм еректильної дисфункції.

  • Збільшення енергії
  • Зниження рівня м'язової втоми
  • Швидке відновлення
  • Підвищення працездатності
  • Зниження рівнів молочної кислоти та аміаку

Приймайте одну порцію, що містить 3 г, розмішавши із 150-200 мл води. Склад в одній порції (3 г):

L-цитрулін малат - 2550 мг,
таурін - 420 мг,
вітамін В6 - 1,8 мг, ароматизатор,
підсолоджувач: сукралоза.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
489 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Характеристики
Країна виробник  Україна
Упаковка, г  300
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Кількість порцій  100

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору