Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Глютамін Powerful Progress Gluta-X, 300 г., Зелене яблуко

Артикул 03998
В наявності

Gluta-Х від Powerful Progress - високоефективна харчова добавка, розроблена для підтримки зростання м'язової маси, для антикатаболічного захисту та підвищення ефективності підготовки спортсменів до змагань. Ефективність продукту обумовлена ​​здатністю глютаміну збільшувати обсяг м'язових волокон, крім того він бере активну участь у біосинтезі білків в організмі атлета.
З кожною порцією Gluta-Х спортсмен отримує 10 г високо очищеного глютаміну, що сприяє підтримці процесу відновлення після вправ. Gluta-Х можна додавати до білкового коктейлю або улюбленого напою після тренування. Як і в інших продуктах компанії, у Gluta-X використовуються виключно німецькі смакові добавки відомої фірми "CONDETTA" - вони повністю натуральні та безпечні для здоров'я споживача, роблячи смак найамінокислотнішого напою злегка солодким та насиченим. Амінокислотний напій з Gluta-X надає спортсмену не тільки ефективне відновлення м'язової маси, але й насичені та чудові фруктові смаки свіжої полуниці, тропічного апельсинового чи ананасового соку.
Що ще надає Gluta-X ? Добавка дозволяє привести в норму всі механізми, мінімізує стресові фактори, допомагає збільшувати вироблення гормону росту. До того ж Powerful Progress Gluta-X сприяє детоксикації або, простіше кажучи, очищенню тканин і всього організму в цілому від токсинів та солей важких металів. Ця амінокислота знешкоджує аміак та виводить його.
Спортивна добавка відмінно запобігає ефекту перетренованості. Вона допомагає забезпечити органи енергією у процесі тренувань. Також амінокислота чудово підтримує імунітет, коли фізичні навантаження дуже високі. Gluta-X сприяє уповільненню опадів жирових відкладень, у тому числі печінки.

 

  • допомагає відновленню організму після інтенсивних тренувань;
  • сприяє формуванню та відновленню м'язових тканин;
  • позитивно впливає рівень гормону росту;
  • підтримує імунну систему та сприяє виведенню токсинів з організму.

Змішайте в шейкері одну чи дві мірні ложки на 300 мл води.

 

 

Глютамін, натуральні ароматизатори та підсолоджувачі.
Склад на порцію - 10 г (2 мірні ложки):
L-глютамін - 10000 мг

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
480 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Кількість порцій  30
Країна виробник  Угорщина
Упаковка, г  300
Призначення  Для чоловіків, Для жінок

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору