Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Цитрулін Powerful Progress Citrulline malate, 300 г., Манго

Артикул 04575
В наявності

Якщо ви шукаєте ефективну добавку для підвищення продуктивності у спорті, Citrulline Malate від Powerful Progress - саме те, що вам потрібно. Ця спортивна харчова добавка на основі цитруліну малату, збагачена таурином та вітаміном В6, підтримує вашу витривалість, прискорює відновлення м'язів та покращує кровопостачання. З Citrulline Malate ви зможете тренуватися інтенсивніше, а також швидше відновлюватися після навантажень.

Цей продукт містить близько 6 г цитруліну малату на добу, що сприяє зниженню м'язової втоми, збільшує продукцію АТФ на 34% і підвищує концентрацію фосфокреатину на 20% після вправ. Це робить Citrulline Malate потужним енергетиком та відновником, ідеальним для бодібілдерів, пауерліфтерів та спортсменів у силових видах спорту. Максимальний ефект від добавки відзначається на 15-й день вживання, проте перші позитивні відчуття ви можете помітити вже через 3-4 дні.

Citrulline Malate корисний не тільки для силових тренувань, але й для аеробних видів спорту, таких як біг, плавання або велоспорт. Він допомагає запобігти перетренованості, прискорює відновлення, і покращує еректильну функцію. Продукт також підтримує позитивний азотистий баланс в організмі, зміцнює імунну функцію та підвищує енергетичний потенціал.

Для досягнення найкращих результатів рекомендується вживати 1 порцію (2.5 г) порошку перед тренуванням, змішуючи з водою або соком. Не забудьте, що перед вживанням добавки варто проконсультуватися з лікарем, якщо у вас є індивідуальна непереносимість компонентів, ви вагітні, годуєте або вам менше 18 років.

Якщо ви хочете купити Citrulline Malate за привабливою ціною в Києві, ви можете знайти його у різних магазинах спортивного харчування. Хочете дізнатися, скільки коштує Citrulline Malate? Звертайтеся до місцевих продавців та переглядайте пропозиції.

  • підвищує витривалість
  • прискорює відновлення
  • забезпечує пампінг
  • запобігання скупченню молочної кислоти в м'язах
  • зміцнює імунну функцію та збільшує енергетичний потенціал організму
  • більш тривалий ефект кровонаповнення
  • необхідний підтримки позитивного азотистого балансу в організмі
  • покращує еректильну функцію

Вживайте 1 порцію (2.5 г) порошку перед тренуванням, змішавши з водою або соком Склад на 1 порцію (2.5 грам):

  • Цитрулін малат: 2.31 г.
    • з них цитрулін 1.64 г
  • Вітамін В6: 1 мг

Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.

Примітка: не є ліками.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.

Термін придатності: дивитись на упаковці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
550 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Кількість порцій  120
Країна виробник  Україна
Упаковка, г  300

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору