Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти OLIMP BCAA 20:1:1 Xplode, 200 г., Груша

Артикул 00309
Немає в наявності

OLIMP BCAA 20:1:1 Xplode - незамінні амінокислоти ВСАА з великим вмістом лейцину від європейського бренду спортивного харчування Olimp. Багато хто поставить питання, для чого така пропорція L-лейцину? Відповідь проста: численні дослідження в галузі геронтології показали позитивні властивості цієї незамінної амінокислоти у розвитку м'язів. Основне дослідження, на яке ми звикли посилатися полягало в тому, що людям похилого віку у яких синтез білка в м'язах вже не протікає, давали білкову їжу і 3 грами L-лейцину. Результати приголомшили всю світову громадськість. У людей похилого віку відновився білковий обмін у всіх м'язових групах. Про що це каже? Компанія Olimp представляє вашій увазі унікальну спортивну добавку BCAA з пропорціями L-лейцину, L-валіна, L-ізолейцину (незамінні аміно-кислоти з розгалуженим ланцюжком) 20-1-1 з тотальним домінуванням для м'язів.

У одній порції ВСАА (7,2 гр) міститься L-лейцин 4,55 гр, L-валіна 0,23 гр, L-ізолейцину 0,23 гр. А також до всього анаболічного коктейлю додано 1 гр. цитруліну, що забезпечить вас неймовірним пампом під час тренування. Цитрулін схожий за своїм ефектом із лейцином, що просто збільшує в кілька разів ефект від прийому добавки.

  • Максимально швидке та ефективне відновлення
  • Збереження м'язових обсягів при дефіциті одного з макро-нутрієнтів (білки або вуглеводи)
  • Збільшення силових показників
  • Максимально швидке відновлення енергії у процесі тренувань
Розмішати одну порцію (7.2 г) з 200-500 мл води приймати під час тренування, також модно приймати вранці до/після тренування Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом BCAA - 5,0 г
  • L-лейцин - 4,55 г
  • L-валін - 0,23 г
  • L-ізолейцин - 0,23 г
  • L-цитрулін - 1 г


Інгредієнти: амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (63,1% L-лейцину, 3,15% L-валіну, 3,15% L-ізолейцину), 13,9% L-цитрулін, регулятор кислотності - лимонна кислота; ароматизатори, цитрат натрію, 1,3% оксид магнію, підсолоджувачі - ацесульфам К, сукралоза; емульгатор - лецитини (із сої); 0,1% бісгліцинату цинку (амінокислотний хелат Альбіон®), 0,003% піридоксину гідрохлориду - віт. B6.


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням
проконсультуватися з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
472 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Упаковка, г  200
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  27
Країна виробник  Польща
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів
Додаткові інгрідієнти  Цитрулін

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору