Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Гейнер MyProtein Impact Weight Gainer V2, 2500 г., Ваніль

Артикул 05447
Немає в наявності

Гейнер MyProtein Impact Weight Gainer V2 - це висококалорійна добавка, створена для тих, хто прагне набрати якісну м'язову масу та підвищити фізичні показники. Цей продукт ідеально підходить як для професійних спортсменів, так і для аматорів, які бажають підтримувати активний спосіб життя або здобути нові досягнення в тренуваннях. Завдяки збалансованому складу та правильному співвідношенню білків і вуглеводів, Impact Weight Gainer допоможе підвищити калорійність раціону та сприятиме відновленню енергії після навантажень.

  • Кожна порція містить 31,4 г білка на 100 г, що забезпечується за рахунок концентратів сироваткового і молочного білка. Ці компоненти багаті незамінними амінокислотами, які допоможуть відновити та зміцнити м'язові тканини.
  • Вуглеводи отримано з шотландського меленого вівса та активованих пророслих ячмінних зерен. Вони мають низький глікемічний індекс і забезпечують поступове звільнення енергії, що підтримує стабільний рівень енергії протягом дня.
  • Гейнер також містить харчові волокна, які корисні для травлення, та макро- і мікроелементи, що підтримують загальний стан здоров'я.

Impact Weight Gainer також сприяє:

  • Відновленню енергетичного та азотистого балансу після тренувань;
  • Захисту м'язових волокон від катаболізму;
  • Підвищенню швидкості регенерації м'язів після інтенсивних навантажень;
  • Збільшенню синтезу внутрішньом'язового білка, що є критично важливим для росту м'язів.

 

Цей гейнер може стати вашим кращим помічником у програмі набору маси. Для досягнення оптимальних результатів рекомендовано додавати 3 1/3 великих мірних ложки (100 г) в 500-1000 мл води або молока. Вживати слід вранці, відразу після тренування або як поживну закуску між прийомами їжі. Якщо ви шукаєте якісний гейнер, що допоможе вирішити проблеми з набором маси, то Impact Weight Gainer V2 - це чудовий вибір. Ви можете купити його за вигідною ціною в інтернет-магазині з доставкою по Києву та в Україні. Не пропустіть можливість замовити цю чудову добавку недорого, щоб посприяти своєму прогресу!

Склад на одну порцію - 100 г (3 1/3 мірні ложки):

  • Енергія 1506 кДж / 388 ккал
  • Жирі 6,2 г
  • з яких насичених 1,3 г
  • Вуглеводи 50 г
  • з яких 2,6 г цукру
  • Клітковина 3,8 г
  • Білок 31,4 г
  • Сіль 0,4 г


Інгредієнти: мелений овес (65%), протеїнова суміш (26%) (концентрат сироваткового білка (молоко), концентрат молочного білка, емульгатор (соєвий лецитин), мальтодекстрин, колір (червоний буряк), ароматизатор, підсолоджувач (сукралоза).


Ваніль: мелений овес (61%), протеїнова суміш (26%) (концентрат сироваткового білка (молоко), концентрат молочного білка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор, підсолоджувач (сукралоза), мальтодекстрин.


Без смаку: мелений овес (65%), білкова суміш (30%) (концентрат сироваткового білка (молоко), концентрат молочного білка, емульгатор (соєвий лецитин), мальтодекстрин.


Шоколад: мелений овес (63%), протеїнова суміш (26%) (концентрат сироваткового білка (молоко), концентрат молочного білка, емульгатор (соєвий лецитин), мальтодекстрин, какао-порошок, ароматизатор, підсолоджувач (сукралоза).


Склад на порцію може варіюватися залежно від смаку.


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 395 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Тип вуглеводів  Прості
Форма  Порошок
Кількість порцій  25
Вміст білку  від 30%
Країна виробник  Великобританія
Упаковка, г  2500
Призначення  Для набору маси

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору