Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти MST BCAA Zero, 540 г., Яблуко

Артикул 03468
В наявності

МST Nutrition BCAA Zero - це спеціалізована формула амінокислот, призначена для підтримки зростання і відновлення м'язів. Цей продукт є важливим для всіх, хто займається спортом, оскільки він допомагає знизити втомлюваність, уповільнити процеси розпаду м'язів і попередити симптоми перетренованості. Споживання BCAA є необхідним для відновлення енергетичних ресурсів після фізичних навантажень.

MST Nutrition BCAA Zero містить незамінні амінокислоти, які важливі для оптимальної роботи м'язів. Вони не підлягають обробці печінкою, а вільно надходять безпосередньо в м'язові тканини. Прийом цього продукту перед і після тренування допомагає компенсувати втрату BCAA, що покращує загальну ефективність тренувань.

Цей продукт ідеально підходить для спортсменів, які прагнуть досягти високих результатів у силових і витривалісних дисциплінах, оскільки BCAA Zero:

  • забезпечує організм високоякісними амінокислотами;
  • зменшує час відновлення після фізичних навантажень;
  • підвищує силові показники;
  • допомагає наростити обсяги сухої м'язевої маси;
  • дозволяє тренуватися з більшою інтенсивністю.

Для отримання максимального ефекту змішайте одну порцію порошку (6 г) з 200 мл води. Рекомендується приймати одну порцію за 15 хвилин до тренування або одразу після його завершення. У дні відпочинку вживайте BCAA Zero між прийомами їжі.

Цей продукт не є ліками, тому перед його використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем, особливо для вагітних і годуючих жінок, а також для людей до 18 років.

Не забудьте, що МST Nutrition BCAA Zero - це надійний союзник на шляху до спортивних досягнень. Якщо ви шукаєте, де купити МST Nutrition BCAA Zero у Києві, просто дізнайтеся про його ціну та доступність. Не гайте часу - зробіть свій крок до прогресу вже сьогодні!

Склад однієї порції: 6 грам

  • L-лейцин - 2500 мг
  • L-ізолейцин - 1250 мг
  • L-валін - 1250 мг

Примітка: не є ліками.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і годуючим жінкам, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.
Умови зберігання: зберігати подалі від прямого попадання сонячних променів, в сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.
Термін придатності: дивитися на упаковці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 395 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Країна виробник  Европа
Упаковка, г  540
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  90
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору