Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Передтрен Kevin Levrone Anabolic On Stage Pump (без кофеїну), 313 г., Манго - лимон

Артикул 05299
В наявності

Kevin Levrone Anabolic On Stage Pump - це перший у світі азотний бустер, розроблений спеціально для професійних бодібілдерів, які готуються до змагань і хочуть бути у найкращій формі на сцені! Продукт забезпечує максимальне накачування і формування м'язів, гідне не тільки професіоналів, але і любителів, які пред'являють до себе високі вимоги.

В основі продукту лежить запатентований GlycerSize (гліцерин). Гліцерин значно покращує накачування та продуктивність завдяки гіпергідратації м’язів водою. Якщо ви п’єте багато води без нічого іншого, зниження осмолярності у вашому тілі стимулює нирки виводити більшу частину надлишку води протягом години. Додаючи гліцерин перед тренуванням, ви можете зберегти додатковий літр води завдяки цьому ефекту гіпергідратації.

Іншим важливим елементом є стимуляція оксиду азоту, який безпосередньо покращує приплив крові до м’язів, а також відіграє важливу роль у підвищенні аеробної та анаеробної витривалості. Поєднання малату цитрулію та L-аргініну альфа-кетоглутарату (A-AKG) різко збільшує вироблення оксиду азоту, а отже, вибухове накачування м’язів. Не в останню чергу це бетаїн. Бетаїн є метаболітом холіну та осморегулятором, як креатин. Його основною функцією є підтримка сили та витривалості, але, на відміну від креатину, він не затримує надлишок води.

  • Жодних стимуляторів
  • Потужна накачування
  • Підвищує витривалість та протидіє втомі.

Змішайте 2 мірні ложки (12,5 г) Kevin Levrone Anabolic On Stage Pump з 200-250 мл води. Приймайте до 30 хвилин перед тренуванням або перед змаганнями.

Склад на 1 порцію:

GlycerSize™ (порошок гліцерину 65%) 3000 мг (1950 мг)
Цитруліну малат 3000 мг
з них цитрулін 2000 мг
L-аргінін альфа-кетоглутарат (A-AKG) 3000 мг
з них L-аргінін 2100 мг
Бетаїн 1500 мг

Інші інгредієнти:
GlycerSize™ [65% порошок гліцерину, антизлежувач (E551)], цитрулін малат, L-аргінін альфа-кетоглутарат (A-AKG), безводний бетаїн, ароматизатори, антизлежувач (E551), регулятор кислотності (E296) , сіль, концентрат соку червоного буряка, підсолоджувачі (сукралоза, ацесульфам К), барвник(и) [(E160a), (E104)]. E104: може негативно впливати на активність та увагу дітей.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
995 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  313
Зі смаком  Зі смаком
Особливості  Без креатину, Без кофеїну
Кількість порцій  25

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору