Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Передтрен Genius Nutrition Warcry, 100 мл., Кола

Артикул 04640
Немає в наявності
Warcry - це передтренувальний продукт нового покоління, який змінює правила гри. Ми просто ніколи не задовольнялися собою і створили Warcry, щоб дати вам силу, накачування м'язів, концентрацію й енергію для важкого тренування. Сучасна формула з науково доведеними дозами бета-аланіну та цитруліну для ефективного накачування м'язів. Комбінація кофеїну, ALC і теаніну забезпечує енергію й чисту концентрацію. Я гарантую вам, що це найбільш концентрована формула, яка коли-небудь була винайдена в індустрії харчових добавок!

Цитрулін 2:1 - 7000 г
L-цитрулін - це амінокислота, яка перетворюється на L-аргінін, щойно потрапляє в організм. Попри всі переваги L-аргініну, L-цитрулін насправді ефективніший. Ще одна проблема аргініну - його надзвичайно низька абсорбція. З цієї причини ми використовуємо тільки цитрулін, який перетворюється на аргінін, що забезпечує найкращі результати з погляду вироблення оксиду азоту та накачування м'язів під час тренування. Оксид азоту відіграє важливу роль у розширенні судин і кровотоку. У міру збільшення рівня оксиду азоту в організмі кровоносні судини розширюються, даючи крові змогу переносити більше кисню до м'язів.

Бета-Аланін - 3600 мг
Бета-аланін діє як буфер між молочною кислотою, яка викликає втому, і м'язами, виробляючи карнозин, який утримує молочну кислоту під контролем під час інтенсивних тренувань. Це означає набагато кращу м'язову витривалість, більше енергії для високоінтенсивних або вибухових вправ і кращу загальну продуктивність на тренуваннях.

Триметилгліцин
Недавні дослідження показали, що ця добавка може надати такі переваги: спортсмени можуть збільшити м'язову силу та витривалість, особливо коли їх штовхають із ліжка, добавка збільшує маркери синтезу білка, порівнюючи з плацебо. Підвищення рівня GH і IGF-1 - чудова річ для бодибілдера чи для тих, хто хоче заявити про себе, збільшити м'язову масу та обсяг м'язів.

Ацетил L-карнітин
Ацетил L-карнітин допомагає організму виробляти більше енергії й нейротрансмітерів, що відіграють життєво важливу роль для настрою, концентрації й уваги. Наприклад, одним із цих нейромедіаторів є дофамін, речовина, яка змушує нас почуватися щасливими та розслабленими. Іншими нейротрансмітерами є адреналін і норадреналін, які регулюють нашу реакцію на стрес. Зокрема, ALC покращує оксигенацію м'язів в умовах недостатнього надходження кисню.

Кофеїн і теанін
Під час використання в комбінації L-теанін і кофеїн створюють синергетичний ефект, який підсилює дію окремих з'єднань. Багато огріхів кофеїну компенсуються інгібувальною наявністю L-теаніну як ноотропної речовини, наприклад, гіперактивність, втрата уваги, напруження м'язів і нездатність відпочивати. Отже, з Warcry ви отримаєте найкращі враження від кофеїнового продукту.

Arginine HCL
Аргінін HCL є суперконцентрованою формою L-аргініну. Аргінін покращує кровообіг, бореться з втомою і стимулює імунну систему. Він також стимулює вироблення оксиду азоту (NO). Добре збовтайте флакон перед застосуванням і випийте 1 шот за 5 хвилин до тренування або фізичних вправ.

Warcry є дуже сильним продуктом, тому ми рекомендуємо новачкам перевірити стерпність до цього продукту та прийняти половину порції, тобто половину пляшки.

Не перевищуйте максимальну рекомендовану дозу! Оскільки рекомендована доза містить еквівалент кофеїну в 3 чашках кави (300 мг), необхідно обмежити споживання ліків, продуктів і напоїв, що містять кофеїн. Вміст елементів в 1 порції:
  • Цитрулін-DL-Малат 2:1 7000 мг
  • Бета-аланін 3600 мг
  • Аргінін HCl 1000 мг
  • Триметилгліцин 1000 мг
  • Ацетил-L-карнітин 500 мг
  • Кофеїн безводний 300 мг
  • CocoMineralÒ 100 мг
  • L-Теанін 100 мг
  • Піперин 98% 2 мг

Препарат не призначають особам до 18 років, вагітним і жінкам, що годують, а також людям із фенілкетонурією.

Людям, які страждають на алергію на будь-який з інгредієнтів продукту, треба звернутися за консультацією до фахівця і протестувати продукт перед використанням. У разі алергічної реакції вживання переривають; якщо неприємні відчуття не проходять або посилюються, припиніть використання продукту та негайно зверніться до лікаря.

Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці!

Зберігати за температури нижчої від 25 °C, далеко від вологи та світла, в оригінальному пакованні! Після того, як він був відкритий, для вживання впродовж 48 годин.

Це харчова добавка, яка не має замінювати різноманітне та збалансоване харчування і здоровий спосіб життя!

Не перевищуйте рекомендовану дозу для щоденного вживання!
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
79 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Країна виробник  Швеція
Форма  Рідина
Упаковка, мл  100
Особливості  З кофеїном, Без креатину
Кількість порцій  1

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору