Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Креатин Genius Nutrition Crea F7, 405 г. (Манго)

Артикул 04984
Немає в наявності
CREA-F7 - це передовий продукт для збільшення обсягу креатинових клітин, виготовлений із багатокомпонентних інгредієнтів нового покоління для максимального зростання м'язів, забезпечення м'язового пампу та збільшення обсягу м'язових клітин. CREA-F7 містить суміш шести типів креатинів
  • Creatine HCl - Creatine HCl (гідрохлорид) є просто молекулою креатину, пов'язаною з соляною кислотою. Було показано, що як окрема добавка Creatine HCl збільшує обсяг м'язових клітин, створюючи анаболічну середу для збільшення розміру м'язів. Було показано, що креатин гідрохлорид має чудові властивості порівняно з іншими формами креатину, особливо з моногідратом креатину, завдяки його вищій розчинності та вирівнюванню рН із травним трактом людини. Creatine HCl збільшує синтез сполуки, яка називається аденозинтрифосфатом (АТФ). АТФ є основним джерелом енергії організму для фосфатної енергетичної системи - енергетичної системи, яку тіло використовує для живлення коротких, різких скорочень м'язів та інших анаеробних дій. Creatine HCl дозволяє вашим м'язам скорочуватися з більшою силою для збільшення кількості повторень, збільшуючи вашу анаеробну здатність виконувати вправи. У поєднанні з розумною дієтою та режимом тренувань Creatine HCl дозволяє тренуватися інтенсивніше довше та стимулює зростання м'язів, що призводить до збільшення м'язової сили та розміру.

  • Креатин AKG - покращена форма креатину, в якій креатин пов'язаний з AKG. Основна причина зв'язування креатину з AKG полягає в тому, що AKG є проміжною ланкою у циклі Кребса або циклі лимонної кислоти (цикл ТСА). Цикл Кребса протікає всередині мітохондрій і є основним джерелом клітинної енергії за рахунок утворення високоенергетичних фосфатних сполук. Збільшення мітохондрій виявляється в клітинах, що витрачають більшу кількість енергії. Таким чином, AKG може діяти як транспортер креатину до цільових клітин м'язів.

  • Tri-Creatine Malate - революційна форма креатину, пов'язаного з високоенергетичною молекулою яблучної кислоти. Вважається, що цей тип креатину набагато легше засвоюється, ніж інші креатини. Цей тип креатину не вимагає завантаження та цукру для збільшення поглинання м'язами. Як додатковий бонус яблучна кислота в ТКМ сама по собі є високоенергетичною речовиною, здатною підвищувати енергію та скорочувати час відновлення.

  • Моногідрат креатину - найпопулярніша та перевірена форма креатинової добавки серед спортсменів через її здатність заповнювати запаси аденозинтрифосфату у м'язах. Під час інтенсивних тренувань м'язи використовують АТФ (аденозинтрифосфат) як основне джерело енергії. Креатин допомагає організму перетворювати побічні продукти виробництва енергії назад в АТФ, забезпечуючи більшу кількість АТФ та енергії для підвищення сили та витривалості.

  • Креатин цитрат - цей тип креатину пов'язаний з лимонною кислотою, органічною кислотою, яка міститься в цитрусових. Цитратна форма більш розчинна у воді і має такі ж ефекти, як і креатин.

  • Креатин піруват - унікальна комбінація креатину та піровиноградної кислоти. Обидві ці сполуки зустрічаються у нашому організмі природним чином, але підвищена потреба під час інтенсивної фізичної активності потребує добавок.

  • Пировиноградна кислота сприяє засвоєнню креатину та полегшує його розчинність у воді, завдяки чому він легко засвоюється організмом. Пировиноградна кислота - це кетокислота, продукт гліколізу, що відбувається в наших клітинах. Він надходить у мітохондрії у вигляді ацетил-КоА і бере участь у циклі Кребса. Таким чином, він бере участь у виробництві енергії в клітині в аеробних та анаеробних умовах, де піруват перетворюється на молочну кислоту в процесі молочнокислого бродіння.

  • Glycopump - це висококонцентрована форма порошкоподібного гліцерину, виготовлена в Німеччині. GlycoPump® допомагає запобігти зневодненню, підвищує ефективність тренувань та забезпечує оптимальний пампінг під час тренувань на витривалість. Зокрема це призводить до збільшення внутрішньоклітинної рідини до рівня, близького до гіпергідратації. Таким чином, він допомагає запобігти зневодненню, підвищує працездатність та силу під час тренувань на витривалість та підтримує приплив крові до м'язів.

  • Гліцерин забезпечує необхідне зволоження м'язів та згладжує наслідки зневоднення та втоми. GlycoPump® починає діяти, як тільки потрапляє у кровообіг, тобто через 15-25 хвилин після вживання. Це призводить до збільшення обсягу м'язових клітин та сприяє кращій доставці поживних речовин, дозволяючи користувачам тренуватися старанніше та довше. Повний ефект від постійного використання на продуктивність очікується протягом перших двох тижнів вживання, особливо у поєднанні з відповідною дієтою та режимом тренувань.

  • CocoMineral - це розчинна кокосова вода, що містить основні електроліти натрію та калію.
Розчиніть одну порцію (5 г) у воді, соку або додайте до протеїнового або амінокислотного коктейлю. У тренувальні дні вживати до або після тренування, а дні відпочинку краще приймати вранці разом з протеїновим коктейлем, амінокислотами або гейнером. Склад на порцію - 9 г (мірна ложка):

CELL VOLUMIZER
HBCD (високорозгалужений циклічний декстрин) 2000 мг
GlycoPumpa (ультраконцентрований порошок гліцерину, 65%) 500 мг
CocoMineral 100 мг
CREA-FUSION+
Креатин гідрохлорид 1200 мг
Креатин АКГ 1200 мг
Три-креатин-малат 1000 мг
Креатин моногідрат 1000 мг
креатин цитрат 300 мг
Креатин піруват 300 мг

Інші інгредієнти: Ароматизація, підсолоджувачі (sucra-lose), барвник (рибофлавін). увага: дієтична добавка не замінить універсальної дієти. рекоменд. доза не повинна бути перевищена. не приймати вагітними або під час годування груддю чи людьми, які приймають ліки. зберігайте у недоступному для дітей місці! зберігати в прохолодному сухому місці, тому що вологість і вологість можуть призвести до з'єднання і зміни кольору.
Чудовий креатин. Легко розчиняється та не викликає проблем з травленням. Тільки я так зрозумів, що мірна ложка на 9 г. Не ясно чому так зробили, трішки не зручно)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 217 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Форма креатину  Комплексний
Форма  Порошок
Особливості  З транспортною системою
Кількість порцій  45
Країна виробник  Швеція
Упаковка, г  405

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору