Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Протеїновий батончик BiotechUSA Protein Dessert Bar, 50 г., Орео

Артикул 03650
Немає в наявності
BiotechUSA Protein Dessert Bar, 50 гр. Чи не можете вирішити проблему корисних і здорових перекусів поза домом? Просто киньте в сумку або в кишеню протеїновий батончик Protein Dessert Bar від американського виробника BioTech! Його продуманий склад наповнить організм якісною енергією і не завдасть вашому здоров'ю жодної шкоди. У десерті багато білка, корисні рослинні жири та помірна кількість цукру. Це відрізняє його від звичайних солодощів, що майже повністю складаються з кондитерських жирів, пальмової олії та швидких вуглеводів.

У білковому барі BioTech немає глютену, тому ним можуть без побоювання ласувати люди з непереносимістю цього компонента. Десерт підходить для ласунів будь-якого віку, за винятком зовсім маленьких дітей.

Крім того, що Protein Dessert Bar корисний, він приваблює ще й чудовим смаком. У десерті немає нудотної солодощі, він не залишає після себе в'язкого жирового післясмаку. Зате тут є ніжний та тонкий присмак кокосу, комфортна м'яка текстура та приємний смаковий слід. Ласощі відмінно поєднуються з кавою та чаєм, його можна запивати соком, молочним коктейлем або звичайною водою.
  • Вміст білка 26%.
  • Містить велику кількість білка.
  • Низький вміст цукру.
  • Містить велику кількість харчових волокон.
  • Не містить пальмової олії.
  • Не містить глютену.
Приймайте як перекус у будь-який час. В одному 50-грамовому батончику міститься:
  • 210 ккал
  • 12 г білка;
  • 15 г вуглеводів;
  • 12 г жирів;
  • 5,1 г клітковини.


Інгредієнти зволожувачі [мальтит, гліцерин (соя)], покриття [підсолоджувач (мальтит), повністю гідрогенізовані рослинні жири (кокос, канола), знежирений какао-порошок, емульгатор (лецитини)], кокосові коктейлі 15%, концентрат сироваткового гідролізований білок, рафінована кокосова олія, ізолят сироваткового білка [ізоляти сироваткового білка, емульгатор: лецитини (соя)], вода, мигдальне борошно, емульгатор: лецитини (соя), желюючий агент (карагенан), ароматизатори, консервант ( сорбат), антиоксидант (альфа-токоферол), підсолоджувач (сукралоза).


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
91 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Вміст білку  до 20 грам
Країна виробник  Угорщина
Упаковка, г  50
Особливості  Без додавання цукру

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору