Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти BiotechUSA BCAA Flash Zero, 180 г., Кавун

Артикул 02691
Немає в наявності

BiotechUSA BCAA Flash Zero є комплексом амінокислот з розгалуженими ланцюгами та глютаміном. Цей продукт розроблений для тих, хто прагне підтримати м'язову масу, зменшити катаболізм та забезпечити своє тіло енергією під час інтенсивних фізичних навантажень.

Вітаміни та поживні елементи, присутні в BiotechUSA BCAA Flash Zero, сприяють швидкому набору сухої м'язової маси, відновленню м'язів і підвищенню загальної витривалості. Компоненти, з яких складається добавка, включають L-лейцин, L-валін і L-ізолейцин, що є незамінними амінокислотами. Вони відіграють важливу роль у синтезі білків і є основними "будівельними блоками" для вашої мускулатури. L-глютамін, в свою чергу, допомагає підтримувати імунну систему та прискорює відновлення м'язів після тренувань.

  • Сприяє швидкому набору м'язової маси,
  • Підвищує енергію та витривалість,
  • Поліпшує всмоктування корисних мікроелементів,
  • Активує обмінні процеси в організмі,
  • Зменшує катаболізм м'язів після фізичних навантажень,
  • Сприяє швидкому відновленню після інтенсивних тренувань.

BiotechUSA BCAA Flash Zero підійде спортсменам усіх рівнів, особливо тим, хто активно займається силовими тренуваннями або кардіо. Продукт рекомендується вживати під час занять або одразу після, щоб максимально використовувати його потужні властивості для відновлення та росту м'язів. Ви можете купити BiotechUSA BCAA Flash Zero недорого в Україні з доставкою на ваше замовлення. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає якісний продукт за доступною ціною.

Розмішайте 1 порцію (9 грам) на 500 мл води. Його слід вживати лише в дні тренувань, а саме під час тренування або до і відразу після. Склад BioTech BCAA Zero (1 порція - 9 г):

  • Вітамін В6 2 мг
  • L-лейцин 3000 мг
  • L-валін 1500 мг
  • L-ізолейцин 1500 мг
  • L-глютамін 1000 мг

 

Інгредієнти: L-лейцин, L-валін, L-ізолейцин, L-глутамін, ароматизатор, лимонна кислота, речовина, що запобігає злипанню (діоксид кремнію), підсолоджувачі (сукралоза, стевіол глікозиди), сіль, піридоксину гідрохлорид (вітамін В6) барвник.

Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
616 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  20
Країна виробник  Угорщина
Упаковка, г  180
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів
Додаткові інгрідієнти  Глютамін

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору