Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти BiotechUSA BCAA 8:1:1 ZERO, 250 г. (Блакитна малина)

Артикул 01183
Немає в наявності

BiotechUSA BCAA 8:1:1 ZERO - комплекс незамінних амінокислот BCAA (L-лейцину, L-валіну, L-ізолейцину) у співвідношенні 8:1:1.

Незамінні амінокислоти є структурними компонентами білків, які не можуть самостійно синтезуватися в нашому тілі. І найціннішими з позиції підтримки м'язового анаболізму є лейцин, ізолейцин та валін, широко відомі як БЦАА.

Багато атлетів, які бажають набрати суху м'язову масу або захистити мускулатуру від катаболізму, використовують їх у своїй дієті.

І, якщо ви шукаєте потужне, повноцінне і справді дієве джерело цих амінокислот, зверніть увагу на продукт BCAA 8:1:1 Zero, представлений знаменитим брендом спортивного харчування, компанією BioTech (USA).

Основу комплексу склали чисті та біодоступні L-форми лейцину, ізолейцину та валіну.

При цьому важливою особливістю продукту є особлива пропорція амінокислот 8:1:1, збільшена в бік L-лейцину.

Важливо, що представлений продукт не містить цукру, а отже може чудово доповнити раціон харчування атлетів та активних людей, які прагнуть позбутися зайвих кілограмів та покращити загальну композицію тіла.

Також це дієтичне доповнення відмінно підійде і тим, хто бажає в найкоротші терміни збільшити якісну м'язову масу та захистити мускулатуру від розпаду під час інтенсивних силових тренувань.

Амінокислоти з розгалуженими ланцюгами можна приймати окремо або поєднувати з іншими товарами спортивного харчування, наприклад, креатином, аргініном, цитруліном, бета-аланіном, L-карнітин та іншими жиросжигателями, предтренами і т.д.

  • Співвідношення BCAA амінокислот 8: 1: 1
  • 0 цукру
  • пригнічує катаболізм
  • хороша біодоступність
  • допомагає відновленню
  • Стимулює синтез білка в організмі
Змішайте одну порцію (5 грам) з 300 мл води і прийміть перед тренуванням або відразу після тренування на додаток до білкового харчування. Склад на порцію - 5 грам:
  • Калорійність 20 ккал
  • Протеїн 5 г

Амінокислоти:
  • Лейцин 4000 мг
  • Ізолейцин 500 мг
  • Валін 500 мг

Інгредієнти: BCAA 74% (L-лейцин 59%, L-ізолейцин 7,4%, L-валін 7,4%), харчова кислота (лимонна кислота), ароматизатор, барвник (карамель), підсолоджувачі (сукралоза, стевіол глікозиди) , регулятор кислотності (калію тартрат), піногасники (натрію фосфати, диметилполісілоксан), сіль.


Виготовлено на підприємстві, яке виробляє продукти, що містять молоко, яйця та гірчицю.


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
775 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Країна виробник  Угорщина
Упаковка, г  250
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  33
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору