Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Протеїн ізолят Amix IsoPrime CFM, 500 г. (Лісові ягоди)

Артикул 05407
В наявності
Amix Isoprime CFM Isolate - це протеїн з чистотою 90% - чистий ізолят високоякісної сироватки. CFM-це мікрофільтрований ізолят сироваткового протеїну з перехресним потоком з бета-лактоглобуліном, альфа-лактоглобуліном, бичачим сироватковим альбуміном, імуноглобуліном, глікомакропептидами, лактоферрином, лактопероксидазою. Спеціально розроблений для забезпечення зростання Ваших м'язів і швидкого відновлення після тренування завдяки великій кількості амінокислот, що всмоктуються, і дуже низькому індексу жиру, що забезпечує високий і швидкий рівень.

Запатентований комплекс травних ферментів дигезим-мультифермент (амілаза, ліпаза, лактаза, целюлаза, нейтральна бактеріальна протеаза) забезпечують кращу засвоюваність препарату. Також містить підсолоджувачі: сукралозу (Splenda) та ацесульфам-K. Є натуральними підсолоджувачами, що забезпечують відмінний смак, але не містять добавок жиру чи цукру. Також препарат містить L-глутамін, у дуже високій якості, це дуже важлива амінокислота для відновлення м'язових волокон після інтенсивних тренувань.
  • білок сприяє зростанню м'язової маси
  • білок сприяє підтримці м'язової маси
  • винятково високий вміст білка (90%)
  • дуже низький вміст лактози
  • відмінна змішуваність
  • без аспартаму
  • підсолоджений сукралозою Splenda
Змішайте 1 мірну ложку (1 мірна ложка з гіркою = 35 г) препарату з 200-300 мл холодної води або молока з низьким вмістом жиру. Використовуйте блендер або ручний шейкер, перемішуйте 30 секунд. Приймайте 1-3 порції на день між їдою, залежно від денної потреби в білках. Склад:
Харчова цінність 35 грам
Калорії 134 ккал
Жири 0,6 г
- насичені 0,3 г
Вуглеводи 0,6 г
- цукор 0,4 г
Білок 31,5 г
Сіль 0,4 г
DigeZyme Multi-Enzyme Complex 52,5 мг

Інгредієнти: CFM® - Cross Flow Microfiltered Whey Protein Isolate /з молока/ з білковими фракціями (бета-лактоглобулін, альфа-лактоглобулін, бичачий сироватковий альбумін, імуноглобулін, глікомакропептид, лактоферин, лактопероксидаза), какао-порошок (тільки зі смаком шоколаду та крему для печива). смак), ароматизатор, стабілізатори: ксантан і гуарова камедь; емульгатор: соєвий лецитин; барвник: (аромат пінаколади: екстракт буряка та куркумін; смак банана: куркумін; смак полуниці та лісових фруктів: екстракт буряка; смак яблука, кориці та фісташок: мідні комплекси хлорофілу; запатентований травний фермент DigeZyme® - мультиферментний комплекс (амілаза, ліпаза, лактаза, целюлаза, бактеріальна нейтральна протеаза), підсолоджувачі: сукралоза Splenda®, ацесульфам-К

Попередження про алерген: може містити сліди яєць, глютену, молюсків, горіхів і арахісу.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
879 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Форма  Порошок
Особливості  Без додавання цукру, Швидко засвоюється
Кількість порцій  14
Вміст білку  від 80 %
Країна виробник  Великобританія
Упаковка, г  500
Додаткові інгрідієнти  Ферменти для травлення

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору