Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Передтрен Skull Labs Angel Dust, 270 г., Цитрус - персик

Артикул 04662
Немає в наявності
Skull Labs Angel Dust - багатокомпонентний передтренувальний комплекс, максимальний заряд енергії перед тренуванням. Серія Skull Labs призначена для спортсменів-екстремалів, які хочуть перевершити свої фізичні та розумові бар'єри. Комплексна формула активних речовин стимулює організм до інтенсивних тренувань.
Передтренувальник рекомендований рівною мірою чоловікам і жінкам, а також для різних спортивних дисциплін - він буде особливо корисним при силових вправах і вправах на витривалість.
Речовини, що містяться в Angel Dust (альфа-кетоглютарат, холін, L-теанін, L-тирозин, ГАМК), підтримують роботу нервової системи та головного мозку, покращуючи увагу та концентрацію. Крім того, вони збільшують час тренування і підвищують інтенсивність вправ, що виконуються.
  • 60 порцій
  • 200 мг кофеїну на порцію
  • компоненти для фокусу та концентрації
Змішайте 1 порцію (1 мірна ложка - 4,5 г) з 150-200 мл води. Приймайте одну порцію за 30-45 хвилин до тренування.Подробнее
Склад в одній порції - ~1 мірна ложка - 4,5 г:
Бета-аланін - 1600 мг
Бетаїн - 600 мг
L-тирозин - 400 мг
Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) - 200 мг
Кофеїн - 200 мг
Холін бітартрат - 100 мг
з яких холіну - 41 мг
Холіна альфосцерат (альфа-GPC) - 75 мг
L-теанін - 50 мг
Ніацин - 5 мг
Вітамін B6 - 1,4 мг
Інгредієнти:
Бета аланін, бетаїн безводний, ароматизатор, L-тирозин, антистежувальний агент (Е551, Е341), регулятор кислотності (Е296, Е330), гамма-аміномасляна кислота (GABA), кофеїн безводний, сіль, холін бітартрат, холін альфосце ( ), L-теанін (екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis L.); стандартизовано до 99% L-теаніну), ніацин (ніацинова кислота), вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид), концентрат соку буряків, підсолоджувачі (ацесульфам калію, сукралоза, стевіол глікозиди), барвник.
Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.

Примітка: не є ліками.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.

Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
747 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  270
Форма  Порошок
Особливості  З кофеїном, Без креатину
Кількість порцій  60

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору