Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Протеїн сироватковий SFD Nutrition Whey Delicious, 700 г. (Білий шоколад - малина)

Артикул 03624
Немає в наявності
SFD Nutrition Whey Delicious - це високобілкова добавка на основі концентрату і ізоляту сироваткового протеїну з додаванням сколоти в сухій концентрованій формі, що надає продукту чудовий, легкий, молочний смак. Протеїн призначений як спортсменів, так любителів.

Він сенсаційно збагачує щоденне меню білком , швидко засвоюється, а також блокує катаболізм м'язів і прискорює посттренувальну регенерацію. Однак переваги WPC Delicious Protein включають не тільки ефективність у нарощуванні м'язів, але також чудові смакові якості, відмінну розчинність та ідеально кремову легку консистенцію. Наш протеїн - найкращий вибір!

WPC (Whey Protein Concentrate) - концентрат сироваткового протеїну. WPC - це білок, отриманий з молока, отриманий у процесах мікро-або ультрафільтрації. Ці процеси орієнтовані на максимальне використання продукту, щоб мінімізувати втрати. Сироваткові білки типу WPC містять близько 60-80% сироватки. Решта - це молочний цукор (лактоза), а також невелика кількість жиру. Великою перевагою цих білків є високий вміст незамінних амінокислот EAA, тобто тих, які ми повинні забезпечувати з їжею. Він містить велику дозу BCAA, тобто амінокислот з розгалуженим ланцюгом, а саме: Лейцин, Ізолейцин, Валін

Це амінокислоти, які необхідні запуску регенеративних процесів. Завдяки наявності лактози ці білки дуже смачні. Люди з непереносимістю лактози мають бути обережними з цим типом білка. У разі споживання сироваткових білків може викликати проблеми з кишечником.
  • Додавання протеїну пахти надає густу текстуру улюбленому коктейлю!
  • Смачний, легкий, вершковий смак
  • Швидкий розвиток м'язової маси та сили
  • Додавання ізоляту сироваткового протеїну
  • Білок, підсолоджений сукралозою!
Змішайте 1 мірну ложку порошку (30 г) із 200 мл води або знежиреного молока. Приймайте 1-2 порції на день (після пробудження та/або до або після тренування та/або перед сном). Склад на порцію (30 г):
  • Енергетична цінність - 113 ккал
  • Жирі - 1,7 г.
  • у тому числі насичені - 1,2 г
  • Вуглеоди - 2,3 г
  • цукру - 2,1 г
  • білки - 20 г
  • Сіль - 0,14 г


Склад: білкова суміш [концентрат сироваткового протеїну (WPC) (з молока), концентрована суха пахта (з молока), ізолят сироваткового протеїну (WPI) (з молока)] * 96% 1-4,7-18, 85% 5, 97,26. 96,2% 19.20, какао з пониженим вмістом жиру5, ароматизатори (містить молоко 4,11,18,19), загусник (карбоксиметилцелюлоза), барвник (порошок концентрату бурякового соку 2,7,12, 14,17, порошок концентрату чорної ), регулятор кислотності ( лимонна кислота 2,3,7,16), соль5, агент проти злежування (діоксид кремнію), підсолоджувач (сукралоза), барвники (каротини1,4,7,13, 15,16,18,19,20 , аміачна карамель 4, 8,9,10,11,19). Білок - Харчова цінність може незначною мірою відрізнятися залежно від смаку.


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
493 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Вміст білку  до 70%
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  700
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Кількість порцій  23
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів
Додаткові інгрідієнти  Знежирені вершки

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору