Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Глютамін Rule One (R1) Glutamine, 375 г. (Без смаку)

Артикул 03238
Немає в наявності
R1 Glutamine RULE 1 - глутамін у формі порошку для прискорення процесів відновлення після фізичних навантажень. Тривалі інтенсивні тренування не просто забирають вашу енергію; вони також виснажують запаси поживних речовин вашого організму. Глютамін не дає м'язам руйнуватися, стимулює білковий синтез у тілі та сприяє кращому функціонуванню імунної системи.

R1 Glutamine від Rule 1 - амінокислоти глютамін у формі порошку для прискорення процесів відновлення після фізичних навантажень. З кожною порцією ви забезпечите себе 5 г глютаміна.

Амінокислоти глютамін відома в першу чергу тим, що створює хороші умови для швидкого відновлення організму. Пов'язано це з тим, що в період фізичних навантажень власні запаси глютамина швидко виснажуються, а на її частку в організмі, припадає до 60% серед загального обсягу всіх амінокислот. Глютамін не дає м'язам руйнуватися, стимулює білковий синтез в тілі і сприяє кращому функціонуванню імунної системи.

Глютамин - найбільш поширена амінокислота в нашому тілі. Вона становить 60 відсотків від всіх амінокислот, присутніх в організмі. Особливо вона потрібна фізично активним людям, оскільки під час тренувань запаси глютамина швидко виснажуються. А поповнювати їх варто. Адже глютамін залучений в процеси. Коли глютаміна в тілі стає менше, різко погіршуються силові показники, продуктивність і швидкість відновлення організму. Може пройти до шести днів, перш ніж його запаси прийдуть в норму. Тому й потрібен додатковий приплив глютаміна.

Дослідження показують, що глютамін відіграє одну з ключових ролей у білковому синтезі, мінімізує руйнування м'язів і сприяє більш ефективному відновленню організму. Більш того, глютамін служить основним джерелом палива для клітин імунної системи, тому відомий також як амінокислота, що покращує імунну функцію.
  • для ефективного післятренувального відновлення;
  • для боротьби з катаболізмом;
  • для зміцнення імунної системи.
Змішайте одну (1) ложку з 200 - 250 мл. вашого улюбленого напою та вживайте до, під час або після тренування. Склад порції (5 г):
  • Л-Глутамін - 5 г

Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.

Примітка: не є ліками.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.

Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
572 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Країна виробник  США
Упаковка, г  375
Зі смаком  Без смаку
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  75
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору