Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти OLIMP BCAA XPLODE, 500 г., Лимон

Артикул 00169
Немає в наявності

OLIMP BCAA XPLODE powder - незамінні амінокислоти ВСАА у співвідношенні 2-1-1 в порошковій формі, амінокислотний коктейль для прискорення відновлювальних процесів.

Наш організм під час тривалого перебування під навантаженням, хочемо ми того чи ні, починає використовувати власні амінокислоти як джерело енергії. У цей момент приходять на допомогу ВСАА і не дозволяють нашим м'язам, над якими ми довго і наполегливо працювали, буквально зруйнуватися. Безсумнівно, робоча добавка дозволить максимально ефективно працювати в тренажерному залі, оскільки має яскраво виражену анти-катаболічну властивість.

Вкрай корисна добавка BCAA олімп для людей, які перебувають на "сушці" або просто на вуглеводній дієті з метою схуднення. У період нестачі вуглеводів наші м'язи в першу чергу втрачають L-лейцин, L-валін, L-ізолейцин, оскільки саме ці три незамінні амінокислоти знаходяться в наших м'язах в абсолютному домінуванні (30%). Плюс до загального занепаду сил через дієту, BCAA в порошку - це альтернативне глюкозі джерело енергії і має різні "солоденькі" смаки, що важливо на обмеженому вживанні цукру.

Амінокислоти BCAA незамінні на наборі сухої м'язової маси. Вже давно відомо, що L-лейцин є регулятором синтезу білка. Простими словами, наявність такої амінокислоти як L-лейцин гарантовано запустить білковий синтез у м'язах.

  • Приріст сухої м'язової маси
  • Швидке відновлення після тренувань та між підходами
  • Збільшення в силових показниках та витривалості
  • Збагачена вітаміном В6 та глютаміном
  • Покращує синтез білка у м'язах
Змішати одну порцію 10 г з 200-500 мл води і пити під час тренування. Також можна приймати вранці і після тренування. Склад OLIMP BCAA XPLODE на одну порцію 10 г:
  • L-лейцину - 3 г
  • L-валіна - 1.5 г
  • L-ізолейцину - 1.5 г
  • L-глютаміну - 1 г
  • Вітамін В6 - 2 мг


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням
проконсультуватися з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 069 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Упаковка, г  500
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  50
Країна виробник  Польща
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів
Додаткові інгрідієнти  Глютамін

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору