Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти OLIMP BCAA XPLODE, 500 г. (Ананас)

Артикул 00182
Немає в наявності

OLIMP BCAA XPLODE powder - незамінні амінокислоти ВСАА у співвідношенні 2-1-1 в порошковій формі, амінокислотний коктейль для прискорення відновлювальних процесів.

Наш організм під час тривалого перебування під навантаженням, хочемо ми того чи ні, починає використовувати власні амінокислоти як джерело енергії. У цей момент приходять на допомогу ВСАА і не дозволяють нашим м'язам, над якими ми довго і наполегливо працювали, буквально зруйнуватися. Безсумнівно, робоча добавка дозволить максимально ефективно працювати в тренажерному залі, оскільки має яскраво виражену анти-катаболічну властивість.

Вкрай корисна добавка BCAA олімп для людей, які перебувають на "сушці" або просто на вуглеводній дієті з метою схуднення. У період нестачі вуглеводів наші м'язи в першу чергу втрачають L-лейцин, L-валін, L-ізолейцин, оскільки саме ці три незамінні амінокислоти знаходяться в наших м'язах в абсолютному домінуванні (30%). Плюс до загального занепаду сил через дієту, BCAA в порошку - це альтернативне глюкозі джерело енергії і має різні "солоденькі" смаки, що важливо на обмеженому вживанні цукру.

Амінокислоти BCAA незамінні на наборі сухої м'язової маси. Вже давно відомо, що L-лейцин є регулятором синтезу білка. Простими словами, наявність такої амінокислоти як L-лейцин гарантовано запустить білковий синтез у м'язах.

  • Приріст сухої м'язової маси
  • Швидке відновлення після тренувань та між підходами
  • Збільшення в силових показниках та витривалості
  • Збагачена вітаміном В6 та глютаміном
  • Покращує синтез білка у м'язах
Змішати одну порцію 10 г з 200-500 мл води і пити під час тренування. Також можна приймати вранці і після тренування. Склад OLIMP BCAA XPLODE на одну порцію 10 г:
  • L-лейцину - 3 г
  • L-валіна - 1.5 г
  • L-ізолейцину - 1.5 г
  • L-глютаміну - 1 г
  • Вітамін В6 - 2 мг


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням
проконсультуватися з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 069 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  50
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  500
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів
Додаткові інгрідієнти  Глютамін

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору