Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти MST BCAA Zero, 540 г. (Манго - кавун)

Артикул 03465
В наявності

МST Nutrition BCAA Zero - це ефективна формула амінокислот, яка комплексно підтримує зростання і регенерацію м'язів, знижує ознаки втоми, сповільнює розкладання м'язових білків і запобігає появі симптомів перетренованості, незалежно від виду спорту.

До 25% всієї енергії при виконанні вправ береться з BCAA. Ці амінокіслоти відносяться до незамінних, а це значить, що ми повинні їх отримувати разом з їжею добавками. Вони відрізняються від інших амінокислот тим, що поступають безпосередньо в м'язи, а не переробляються печінкою. Тренування зменшують запаси BCAA в організмі, тому, щоб компенсувати цю нестачу, BCAA приймають перед і після тренування.

Основна функція BCAA - відновлювати після фізичних навантажень. Завдяки споживанню в чистому вигляді незамінних амінокислот, організм не втрачає часу на травлення, він практично відразу надходять в м'язи, в яких активно стимулюють процеси росту.

BCAAZero - це універсальний набір амінокислот, рекомендований всім спортсменам, особливо тим, хто займається силовими, швидкісно-силовими видами спорту і дисциплінами, які вимагають великої фізичної витривалості. Продукт, який приймає перед тренуванням, оберігає організм від катаболізму і збільшує енергетичні ресурси організму, а після її завершення - інтенсивно стимулює зростання і регенерацію м'язових волокон.

  • забезпечують організм вискокоякісним білком і сприяють стрімкому фізичному прогресу;
  • зменшують період відновлення після тренування;
  • збільшують силові показники;
  • допомагають наростити обсяги сухий мязевої маси в організмі;
  • завдяки їм можна тренуватися інтенсивніше.
Змішайте 1 порцію порошку (6 г = 1 мірна ложка) з 200 мл води. Прийміть одну порцію за 15 хвилин до тренування. У дні відпочинку приймайте одну порцію між прийомами їжі. Склад однієї порції: 6 грам
  • L-лейцин - 2500 мг
  • L-ізолейцин - 1250 мг
  • L-валін - 1250 мг

Примітка: не є ліками.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і годуючим жінкам, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання: зберігати подалі від прямого попадання сонячних променів, в сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.

Термін придатності: дивитися на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 299 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  90
Країна виробник  Европа
Упаковка, г  540
Зі смаком  Зі смаком
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору