Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти MST BCAA Zero, 330 г., Яблуко

Артикул 03272
Немає в наявності
МST Nutrition BCAA Zero - це ефективна формула амінокислот, яка комплексно підтримує зростання і регенерацію м'язів, знижує ознаки втоми, сповільнює розкладання м'язових білків і запобігає появі симптомів перетренованості, незалежно від виду спорту.

До 25% всієї енергії при виконанні вправ береться з BCAA. Ці амінокіслоти відносяться до незамінних, а це значить, що ми повинні їх отримувати разом з їжею добавками. Вони відрізняються від інших амінокислот тим, що поступають безпосередньо в м'язи, а не переробляються печінкою. Тренування зменшують запаси BCAA в організмі, тому, щоб компенсувати цю нестачу, BCAA приймають перед і після тренування.

Основна функція BCAA - відновлювати після фізичних навантажень. Завдяки споживанню в чистому вигляді незамінних амінокислот, організм не втрачає часу на травлення, він практично відразу надходять в м'язи, в яких активно стимулюють процеси росту.

BCAAZero - це універсальний набір амінокислот, рекомендований всім спортсменам, особливо тим, хто займається силовими, швидкісно-силовими видами спорту і дисциплінами, які вимагають великої фізичної витривалості. Продукт, який приймає перед тренуванням, оберігає організм від катаболізму і збільшує енергетичні ресурси організму, а після її завершення - інтенсивно стимулює зростання і регенерацію м'язових волокон.
  • забезпечують організм вискокоякісним білком і сприяють стрімкому фізичному прогресу;
  • зменшують період відновлення після тренування;
  • збільшують силові показники;
  • допомагають наростити обсяги сухий мязевої маси в організмі;
  • завдяки їм можна тренуватися інтенсивніше.
Змішайте 1 порцію порошку (6 г = 1 мірна ложка) з 200 мл води. Прийміть одну порцію за 15 хвилин до тренування. У дні відпочинку приймайте одну порцію між прийомами їжі. Склад однієї порції: 6 грам
  • L-лейцин - 2500 мг
  • L-ізолейцин - 1250 мг
  • L-валін - 1250 мг

Примітка: не є ліками.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і годуючим жінкам, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання: зберігати подалі від прямого попадання сонячних променів, в сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.

Термін придатності: дивитися на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
867 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Кількість порцій  55
Країна виробник  Европа
Упаковка, г  330
Зі смаком  Зі смаком
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору