Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Передтрен Genius Nutrition Warcry, 400 г. (Полуничне мохіто)

Артикул 04274
Немає в наявності
Genius Nutrition Warcry - це передтренувальний продукт нового покоління, який змінює правила гри. Ми створили Warcry для того, щоб надати вам силу, обсяг, концентрацію та енергію для по-справжньому важких тренувань. Формула останнього покоління з науково обґрунтованими дозами бета-аланіну та цитруліну для ефективного накачування м'язів. Потужне поєднання з холіну, теаніну та тирозину пропонує вам унікальний чуттєвий досвід, а точні дози кофеїну та теакрину, а також екстракт оливкового листя забезпечують неймовірну енергію та чисту концентрацію.

L-Цитрулін 2:1 Малат

L-цитрулін - це амінокислота, яка перетворюється на L-аргінін відразу ж, як потрапляє в організм. Незважаючи на поширену думку, L-цитрулін є, по суті, ефективнішим, ніж L-аргінін. Іншою проблемою аргініну є дуже низький рівень засвоєння. Через це ми використовуємо лише цитрулін, який конвертується в аргінін, що дає найкращі результати в тому, що стосується виробництва оксиду азоту та накачування м'язів на тренуваннях. Оксид азоту відіграє важливу роль у вазодилатації та кровотоку. Коли рівень окису азоту в організмі зростає, кровоносні судини розширюються, що дозволяє крові доставляти більше кисню до м'язів.

Бета-Аланін

Бета-аланін виступає як буфер між молочною кислотою, яка сприяє втомі, і м'язами завдяки виробленню карнозину, який тримає молочну кислоту під контролем під час інтенсивних тренувань. Це означає набагато кращу м'язову витривалість, більше енергії для вправ підвищеної інтенсивності або вибухову силу, а також покращення загальної продуктивності під час тренування.

Екстракт виноградної кісточки

Це найпотужніший природний антиоксидант, що має безліч переваг для здоров'я, а в нашому випадку значно підвищує рівень оксиду азоту (NO), який разом з цитруліном призводить до виняткового збільшення обсягу м'язів.

Тирозін

Більшість церебральних нейромедіаторів складаються з амінокислот, і L-тирозин важливий для вироблення адреналіну, норепінефрину, допаміну та серотоніну, згідно з Медичним центром Університету Меріленду (UMMC). Ці нейромедіатори важливі для регулювання настрою та поведінки, а додавання тирозину підвищить мотивацію та пильність перед тренуванням для ефективного зв'язку "мозок-м'язи".

Таурін

Таурін - це особлива амінокислота, важлива для витривалості та м'язової сили. В результаті тренувань знижується рівень таурину, зменшуючи таким чином витривалість.

L-карнітин L-тартрат

L-карнітин L-тартрат допомагає організму виробляти більше енергії. Доведено також його здатність підвищувати рівень монооксиду азоту та зменшувати травми м'язів після анаеробних вправ, таких як тренування з бодібілдингу, вправи на силу або кроссфіт. Зокрема, L-карнітин L-тартрат покращує оксигенацію м'язів за умов недостатнього забезпечення киснем.

Кофеїн та L-теанін

Коли L-теанін та кофеїн використовуються в комбінації, вони створюють синергетичні переваги, які посилюють та покращують вплив окремих сполук. Багато недоліків кофеїну нейтралізуються інгібіторним впливом L-теаніну як ноотропна речовина, серед них гіперактивність, втрата уваги, напружені м'язи і неможливість відпочинку. Таким чином, Warcry це ваш найкращий досвід вживання продукту з кофеїном.

Теакрін

Теакрин є алкалоїдом, молекулярно схожим з кофеїном і що володіє деякими унікальними стимулюючими властивостями. Теакрин це природна речовина, що отримується з рослинних екстрактів, міститься в традиційному китайському чаї, зазвичай відомому як Ku Cha. Теакрин працює аналогічно кофеїну, допомагаючи зменшити втому, значно покращуючи фізичну працездатність і водночас зменшуючи занепокоєння.

Холін

Цей інгредієнт стимулює активність мозку та покращує настрій, підвищує швидкість реакції та сприяє збільшенню концентрації та зв'язку "мозок-м'язи" під час тренувань. У поєднанні з кофеїном, L-тирозин та теакрин сприяють розумовій стимуляції та концентрації, які зберігаються незмінними протягом усього тренування.

Екстракт оливкового листя | родіола рожева | женьшень

Особливе поєднання рослинних екстрактів, які ви не зустрінете в інших продуктах або, ймовірно, тільки в деяких у малих дозах. Ці рослини мають здібності до ефективного та швидкого збільшення енергії, концентрації, природного опору організму фізичному та емоційному стресу, втоми та депресії, що робить їх ідеальними компонентами для передтренувального продукту. Змішайте 1 мірну ложку Warcry у шейкері з 300 мл води за 10 хвилин до тренування на порожній шлунок.

1 мірна ложка = 1 порція = 18g

Так як Warcry дуже потужний продукт, ми рекомендуємо новачкам перевірити переносимість цього продукту та прийняти півпорції, тобто половину мірної ложки.

Не перевищуйте рекомендовану дозу! Склад в одній порції - 10 г:


Cell-Pump Engine
  • Цитрулін (dl-малат, 2:1) - 3500 мг
  • Бета-аланін (карноген) - 1800 мг
  • GlycoPump (ультра концентрований гліцерол, 65%) - 1250 мг
  • L-норвалін - 50 мг

Performance Engine
  • Ацерол L-тирозин - 700 мг
  • Таурін - 400 мг
  • L-фенілаланін - 400 мг
  • Ацетил L-карнітин - 250 мг

Neuro-Energy Engine
  • Кофеїн безводний - 150 мг.
  • Альфа-GPC (L-альфа гліцерилфосфорілхолін) - 150 мг
  • L-теанін - 50 мг
  • Піперін 98% (екстракт плодів Piper Nigrum) - 2,5 мг

​​​ Focus Engine
  • Екстракт женьшеню (екстракт 8:1) - 125 мг
  • Корінь родіоли рожевої (екстракт 12:1) - 125 мг
  • Листя оливи (екстракт 5:1) - 25 мг
  • Гіперзин А екстракт - 50 мкг.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 097 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Упаковка, г  400
Форма  Порошок
Особливості  З кофеїном, З креатином
Кількість порцій  20
Країна виробник  Швеція

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору