Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти FA Ice Hydro Amino, 16 г. (Манго - лимон)

Артикул 05432
Немає в наявності
FA ICE Hydro Amino є ретельно розробленим складом найбільш важливих незамінних амінокислот (BCAA і EAA), збагаченим цінними добавками: цитрулін малат, L-глютамін і магній у вигляді цитрату з високою біодоступністю. Справжньою інновацією продукту є застосування унікальної формули EVERCOOL, яка наповнює відчуттям прохолоди та свіжості. Продукт рекомендується для активних ентузіастів способу життя, які хочуть подбати про свій щоденний раціон та забезпечити легкий доступ до незамінних амінокислот. Продукт забезпечує неймовірний смак без додавання цукру. Добавка не створює проблем із розчинністю, що доводить свою високу якість.
  • Підтримка відновлення: Fitness Authority Ice Hydro Amino містить екзогенні та розгалужені амінокислоти, які відіграють важливу роль в оптимальних регенеративних процесах організму, допомагаючи відновити та відновитись після інтенсивних тренувань або фізичної активності.
  • Збагачення L-глютаміном: додавання L-глютаміну сприяє підтримці здоров'я кишечника, імунної системи та покращенню синтезу білка, що важливо для процесу відновлення.
  • Збагачення L-цитруліном і магнієм: L-цитрулін розширює судини та покращує кровообіг, забезпечуючи доставку поживних речовин та кисню до м'язів. Магній відіграє важливу роль у роботі нервової системи та м'язів, підтримує здоров'я кісток та зубів, а також бере участь у ключових процесах м'язового скорочення.
  • Освіжаючий смак: Fitness Authority Ice Hydro Amino має приємний та освіжаючий смак, який робить його приємним для вживання.
Змішувати 1 порцію (1 мірна ложка=16 г) з водою чи іншим напоєм. Склад 1 порції (16 г)

EAA комплекс 8000 мг
L-лізин HCl 1640 мг
- L-лізин 1286 мг
L-метіонін 580 мг
L-гістидин 140 мг
L-фенілаланін 660 мг
L-треонін 890 мг
L-триптофан 90 мг
L-лейцин 2000 мг
L-ізолейцин 1000 мг
L-валін 1000 мг
L-глутамін 1000 мг
Цитрулін малат 1000 мг
- цитрулін 666 мг
Магній 375 мг

Інгредієнти: комплекс незамінних амінокислот (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, L-лізин HCl, L-треонін, L-фенілаланін, L-метіонін, L-гістидин, L-триптофан), цитрат магнію, регулятори кислотності (E500). (ii), E330, E296), ароматизатори, L-глутамін, цитрулін малат, антизлежувач (E551), концентрат бурякового соку, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза, стевіолглікозиди), барвник (E163).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
40 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без цукру
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  16

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору