Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Пробник BiotechUSA Beef Protein, 30 г. (Ваніль - кориця)

Артикул 02533
В наявності

BiotechUSA Beef Protein - суміш пептидів, одержуваних з яловичини за технологією багатоступінчастого гідролізу, містить спеціальну суміш амінокислот та пептидів із попередньо розщепленого білка.

Цей продукт хороший тим, що він перетравлюється набагато легше ніж яловичина і містить набагато менше жиру. Білок тваринного походження дуже корисний чоловічому організму. Завдяки багаторівневому очищенню, BioTech USA Beef Protein насичує м'язи в короткий проміжок часу, що дозволяє нарощувати якісну м'язову масу та підтримувати наявну.

Beef Protein - суміш пептидів, одержуваних з європейської яловичини за технологією багатоступінчастого гідролізу, містить спеціальну суміш амінокислот і пептидів різних розмірів із попередньо розщепленого білка.

Beef Protein - це джерело білка, яке перетравлюється легше, ніж яловичина з низьким вмістом жиру (наприклад стейк), всмоктується протягом 60 хвилин і має високий показник засвоєння білка та азоту (100). Новий продукт яловичого протеїну компанії BioTechUSA, що отримується з білка без холестерину 97%-ної чистоти без використання лактози і сої.

Білок, що міститься в ньому, сприяє зростанню та підтримці м'язової маси. Натуральні вітаміни та мінеральні речовини покращують засвоєння поживних речовин, при цьому вітамін В6 сприяє нормалізації метаболізму білка та глікогену, знижує стомлюваність та втому. Прекрасне доповнення до палеодіету.

  • швидко засвоюється;
  • має високий відсоток білка;
  • покращує відновлення після тренування;
  • відмінний смак;
Одну порцію (30г) змішати з 200-250 мл води. Кращий час для прийому відразу після тренування, вранці або між прийомами їжі. Розмір порції: 30 г
  • Білок - 26 г
  • Жири - 0,6 г
  • Насичені жири - 0,3 г
  • Вуглеводи - 2 г -
  • З них цукор - 0,5 г


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
67 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Особливості  Без лактози
Кількість порцій  1
Вміст білку  від 80 %
Країна виробник  Угорщина
Упаковка, г  30
Призначення  Для чоловіків, Для жінок, Для росту мязів
Додаткові інгрідієнти  Додаткові амінокислоти

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору