Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Передтрен APS Mesomorph, 388 г., Рожевий лимонад

Артикул 05071
Немає в наявності

Активні компоненти Mesomorph APS Передтренувальний комплекс містить понад 15 інгредієнтів, які умовно поділяються на 3 підгрупи:

  • бустери окису азоту;
  • нейролептики;
  • прекурсори АТФ.

Бустери окису азоту виявляються судиннорозширювальну дію і збільшують пропускну здатність кровоносних судин. Вони дають так званий памп-ефект, який особливо помітний на тренуванні і протягом 20 хвилин після закінчення. У зв'язку з присутністю у складі Mesomorph бета-аланіну багато атлетів відзначають легке поколювання шкіри після перших прийомів стимулятора. Це цілком нормальна реакція організму, яка вже після 1-2 тижнів вживання передтрену сходить на "ні" і не вимагає відміни прийому Mesomorph.

У складі передтренувального комплексу також містяться 3 форми креатину, таурин, сульфат агматину та вітамін С. Усі вони покращують водно-сольовий баланс, підтримують високу працездатність та дозволяють активізувати синтез АТФ. Вони також сприяють очищенню організму від продуктів вуглеводно-білкового обміну, захищають серце та м'язові тканини від пікових перевантажень.

Однак найбільший інтерес у складі Mesomorph APS викликають не перераховані агенти, а екстракт олії герані. Вони має потужну стимулюючу дію і дозволяє вийти за рамки звичного тренінгу, та й за рамки уявлень про власні можливості. Екстракт герані викликає приплив сил, підвищує тонус, робить спортсмена максимально зібраним та сконцентрованим. Продуктивність тренувань зростає у рази. А техніка виконання вправ стає набагато кращою за рахунок максимальної ментальної концентрації.

  • Комплекс оксиду азоту - (L-цитрулін DL-малат 2:1, Аргінін Альфа-Кетоглутарат, Бета Аланін). Потужний донатор оксиду азоту забезпечує захист від закислення і запалення. Також прискорює процес відновлення.
  • Матриця волюмізації м'язових клітин - (L-Таурін, Ді-креатин малат, Креатінол-О-Фосфат, Креатин нітрат, Агматин сульфат, Аскорбінова кислота). Сприяє швидкому припливу енергії, значно підвищуючи силу та витривалість. Набагато ефективніше засвоюється, якщо порівнювати із звичайним моногідратом.
  • Нейростимулююча матриця - (Метилксантин Безводний, 3,7-Дігідро-3, 7-Діметил-1Н, Пурин-2,6-Діон, Глюконолактон, Нарингенін, Geranaburn TM (1,3-Диметиламіламін HCL)). Сприяє підвищенню мозкової активності, покращує настрій та концентрує увагу.
    Источник: https://bcaa.ua/predtrenirovochnie_kompleksi/dlya_muzchin/mesomorph_388_gramm

Приймайте одну порцію перед тренуванням.
Попередньо розмішавши її з 200 мл. рідини
(Рекомендуємо почати з половини порції, якщо це перший ваш досвід).

 

Состав Mesomorph APS на порцию (15,5 г):

  • Бустеры окиси азота - 6,5 г (бета-аланин, L-цитруллин DL-малат, аргинин AKG)
  • ATP-матрица - 4,5 г (ди-креатин малат, Л-таурин, нитрат креатина, сульфат агматина, креатинол-О-фосфат, аскорбиновая кислота)
  • Энергетическая матрица - 1,87 г (глюкоронолактон, метиксантин, 3,7-дигидро-3,7-диметил-1Н-пурин-2,6-дион, экстракт масла герани, нарингин)

Ингредиенты:

ацесульфам калия, сукралоза, диоксид кремния, регуляторы кислотности, ароматизаторы.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 545 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Форма  Порошок
Особливості  З кофеїном
Кількість порцій  25
Країна виробник  США
Упаковка, г  388

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору