Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Протеїн сироватковий Amix Gourmet Protein, 1000 г. (Шоколад Кокос)

Артикул 05406
В наявності
Amix Gourmet Protein - це кремоподібний протеїновий коктейль із чудовим смаком та справжніми шматочками фруктів. Це неймовірний порошкоподібний продукт для приготування коктейлів, розроблений і розроблений Amix ™, що складається з кращих джерел білка на ринку, і до якого були додані справжні шматочки зневоднених фруктів, щоб принести задоволення найвибранішим гурманам.

Основним інгредієнтом цього протеїнового коктейлю є Amix ™ Protein Blend 75% - це ультра фільтрований концентрат сироваткового протеїну з молока, також реструктурований міцелярний казеїн з молока, розчинний ізолят сироваткового протеїну CFM® з білковими фракціями, бета-лактоглобу. альбумін, імуноглобулін, глікомакропептиди, лактоферин, лактопероксидаза.

Запатентований ізолят сироваткового протеїну CFM®, оригінальний продукт Glambia®. CFM® (мікрофільтрація з перехресним потоком) - це сучасний природний низькотемпературний процес, в результаті якого отримують високі рівні не денатурованого білка та продукт із чудовим смаком та оптимальними поживними якостями. Це ізолять сироватки однієї з найвищих якостей у світі завдяки своїй високій чистоті, чудовій аміногрупі та максимальній біодоступності з однією з найвищих існуючих біологічних цінностей.

Містить додаткову кількість важливої амінокислоти L-глутаміну для покращення синтезу та відновлення білка, таурину та LactoSpore. L-глутамін - це найпоширеніша замінна амінокислота в організмі, що становить понад 60% групи вільних амінокислот у скелетних м'язах та понад 20% усіх циркулюючих амінокислот. L-глутамін відіграє роль у синтезі білків, таких як протеїногенна амінокислота, підтримує регенерацію м'язових тканин, активує імунні клітини.

Глютамін - це амінокислота з найбільшою здатністю виробляти глюкозу та глікоген, що має велике значення у процесах відновлення, він також стимулює вироблення гормону росту (GH) та є важливим субстратом для підтримки антиоксидантної активності всіх клітин організму.

Даний препарат допоможе Вам краще відновити м'язи після інтенсивних тренувань, а також створить сприятливе середовище для збільшення м'язової маси, і все це при одночасному насолоді смачним вершковим коктейлем з низьким вмістом жиру та цукру, як ніколи раніше.
  • Легко розчиняється
  • Високий вміст протеїну
  • Сприяє підтримці та зростанню м'язової маси
  • Доступний з різними смаками
Залежно від Ваших щоденних потреб у білку приймайте 2 мірні ложки (30 г) 2-3 рази на день і змішуйте бажано за допомогою шейкера з 250 мл води або нежирного молока. Негайно споживайте. Склад на порцію (30 г):

Енергетична цінність 484 кДж/114 ккал
Жири 1,6 г
насичені 0,9 г
Вуглеводи 5,4 г
з них цукру 3,0 г
Білки 19,6 г
Сіль 0,2 г
L-глутамін 600 мг
Таурін 600 мг
ЛактоСпор 60 000 000 суперечок

Інгредієнти: Amix™ Protein Blend 79% (концентрат ультрафільтрованого сироваткового білка /з молока/, реструктурований міцелярний казеїн /з молока/, інстантизований ізольят сироваткового білка CFM® /з молока /з білковими фракціями/бета-лактоглобулін, Альфа , імуноглобулін, глікомакропептиди, лактоферин, лактопероксидаза/), мальтодекстрин, сублімована чорниця 3%, стабілізатори: гуарова камедь та ксантан; йогурт сухий/з молока/2,3%, L-глютамін, таурін, емульгатор: соєвий лецитин; аромат, підсолоджувачі: сукралоза та ацесульфам К; Лактоспора (Bacillus coagulans, мальтодекстрин).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 199 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Характеристики
Форма  Порошок
Кількість порцій  33
Країна виробник  Великобританія
Упаковка, г  1000

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору