Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Передтрен Amix CellUP Shot, 60 мл. (Енергетик)

Артикул 05478
Немає в наявності
CellUp® SHOT - це унікальна суперконцентрована передтренувальна добавка в кишеньковій ампульній формі.
CellUp® SHOT містить запатентовану висококонцентровану форму порошкоподібного гліцерину та діоксиду кремнію, таких як бета-аланін - CarnoSyn®, таурин, L-аргінін HCl, глюкуронолактон, кофеїн і вітамін B6 з вітаміном C.

GlyceroMax® підвищує концентрацію рідини в крові та тканинах організму (гіпергідратація), що дуже корисно для бодібілдерів та спортсменів, які займаються витривалістю.

Таурін Нейротрансмітер являє собою амінокислоту у вільній формі, яка бере участь у різних метаболічних процесах. Таурін є незамінною амінокислотою і у високих концентраціях міститься в серцевому м'язі, лейкоцитах, скелетних м'язах та центральній нервовій системі з анаболічною функцією.
Глюкуронолактон являє собою вуглевод, який природним чином зустрічається в організмі людини.

Вітамін B6 з вітаміном C сприяють нормальному енергетичному обміну, нормальному функціонуванню нервової системи, нормальної психологічної функції, нормальної функції імунної системи та зменшенню втоми та втоми.

Вітамін B6 сприяє нормальному метаболізму білків та глікогену, нормальному утворенню еритроцитів та регуляції гормональної активності.
Вітамін С допомагає підтримувати нормальну функцію імунної системи під час і після інтенсивних фізичних вправ, сприяє нормальному утворенню колагену для нормальної функції кровоносних судин, кісток, хрящів і ясен, а також захищає клітини від окислювального стресу. - Фокусування та концентрація + енергія
- Пампінг та яскрава венозність
- Миттєве засвоєння Основна добова доза становить 1 флакон (60мл). Приймайте приблизно 30-45 хвилин до фізичної активності. Склад на порцію:

Бета-аланін - CarnoSyn - 5 000 мг
Порошок гліцерину 65% - GlyceroMax - 2000 мг
Таурін - 2000 мг
L-аргінін HCl - 2000 мг
Глюкуронолактон - 500 мг
Кофеїн - 250 мг
Вітамін С (аскорбінова кислота) - 100 мг
Вітамін B6 (піридоксин HCl) - 10 мг

Інгредієнти: очищена вода, бета-аланін (CarnoSyn®), 65% порошок GlyceroMax®, таурин, L-аргінін HCl, регулятор кислотності: фосфорна кислота; глюкуронолактон, безводний кофеїн, аскорбінова кислота (віт. C), консервант: сорбат калію і бензоат натрію; ароматизатор, підсолоджувач: сукралоза; барвник: бета-каротин (тільки для смаку манго), карамель (тільки для смаку коли та енергетика); піридоксин HCl (віт. B6). Попередження про алергени: Цей продукт може містити сліди молока, яєць, сої та молюсків.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
55 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Форма  Рідина
Кількість порцій  1
Країна виробник  Чехія

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору