Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Протеїн рослинний All Nutrition Vegan Pea Protein, 500 г. (Ваніль)

Артикул 04743
Немає в наявності
Vegan Pea Protein від Allnutrition - це якісна, високобілкова добавка на основі концентрату горохового протеїну, що характеризується низьким вмістом вуглеводів та жирів. Для збагачення складу додатково використовували рисовий білок, мигдальний і білок коноплі. Донедавна лише тваринний білок вважався корисним білком. Однак сьогодні ми знаємо, що рослинний білок може бути не менш цінним.

Vegan Pea Protein містить білок, який сприяє зростанню м'язової маси та допомагає підтримувати її. Рекомендується як доповнення до щоденного раціону фізично активних людей та спортсменів.

Білок - один із ключових макроелементів, необхідних для правильного функціонування, зростання та регенерації нашого тіла. Він відіграє ключову роль у будівництві наших тканин та м'язів, а також внутрішніх органів. Він служить правильному синтезу гормонів та ферментів, а також відіграє важливу роль у будівництві, транспортуванні та зберіганні. Забезпечення потрібної кількості білка є особливо важливим для активних людей, незалежно від цілей тренувань.
  • комплексний рослинний протеїн (концентрат горохового протеїну, концентрат рисового протеїну, концентрат мигдального протеїну, концентрат конопляного протеїну
  • без цукру
  • швидко розчиняється, без пінки
Приймати 1-2 порції щодня.

Склад однієї порції - 30 г
Калорійність - 125;
Білки - 22г;
Вуглеводи (цукри) - 1.2г;
Жири - 2.4г

Інгредієнти: білковий комплекс (концентрат горохового протеїну, концентрат рисового протеїну, концентрат мигдального протеїну, концентрат конопляного протеїну), негідрогенізований порошок кокосової олії, загусник: карбоксиметилцелюлоза, ксантанова камедь, ароматизатори, підсолоджувачі: сукралоза, ацесульф : бета-каротин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
584 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Особливості  Без лактози, Веганський
Кількість порцій  16
Вміст білку  70-80 %
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  500

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору