Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Амінокислоти Nutrend BCAA 4:1:1 Energy powder, 500 г., Апельсин

Артикул 04319
Немає в наявності

Nutrend BCAA 4:1:1 Energy Powder - це високоякісний добавка, що містить амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA) у оптимальному співвідношенні 4:1:1, збагачена L-глутаміном. Цей продукт створений для підтримки росту та відновлення м’язової маси, що робить його ідеальним вибором для спортсменів і активних людей. З мультифункціональним дією, він допомагає оптимізувати процеси синтезу м’язового білка (MPS) та покращує регенерацію після інтенсивних тренувань.

  • високий вміст BCAA - 6000 мг у порції;
  • оптимальна пропорція амінокислот 4:1:1, що забезпечує перевагу L-лейцину;
  • ефективне використання організмом, що сприяє швидкому відновленню;
  • чудова розчинність у воді для максимальної абсорбції;
  • містить L-глутамін, що підтримує процеси регенерації;
  • не містить цукру та штучних барвників, підходить для людей, які дотримуються здорового харчування.

Цей продукт особливо підійде для тих, хто займається спортом на регулярній основі або вживає інтенсивні тренування. Завдяки високій концентрації L-лейцину, амінокислота, яка є ключовою у стимуляції синтезу білка, BCAA 4:1:1 допомагає зберегти м'язову масу під час зниження калорійності або при строгих дієтах. L-глутамін, який входить до складу, сприяє покращенню відновлення м’язів і цілого організму, що робить продукт незамінним після напружених фізичних навантажень.

Взаємодія амінокислот у складі продукту допомагає зменшити м'язову втому, болі та недолік енергії. Для оптимального використання, приймайте одну порцію перед тренуванням. Важливо зазначити, що продукт не містить цукру, що робить його підходящим для тих, хто стежить за споживанням калорій. Купити Nutrend BCAA 4:1:1 можна в інтернет-магазині , доступною ціною в Україні. Доставка по Києву та всій території України зробить його закупівлю простішою та зручною.

Харчова цінність (смак апельсин): 1 порція (10 г)
Енергійна цінність - 140 кДж / 33 ккал
Жири - 0,04 г
Вуглеводи - 0,4 г
Білки - 7,3 г
L-лейцин - 4000 мг
L-глутамін - 2713 мг
L-ізолейцин - 1000 мг
L-валін - 1000 мг

Смак Апельсин: суміш швидкорозчинних ВСАА (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, емульгатор соєвого лецитину), L-глутамін, регулятор кислотності лимонна кислота, ароматизатори, підсолоджувачі сукралоза та ацесульфам К, антизлежувачі, фосфат кальцію та кремнезем, барвник бета-каротин.

Смак Ананас: суміш миттєвих ВСАА (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, емульгатор соєвого лецитину), L-глутамін, регулятор кислотності лимонної кислоти, ароматизатор, концентрат сафлору, підсолоджувачі сукралоза та ацесульфам К, кальцій проти склеювання фосфат і кремнезем.

Смак Грейпфрут: суміш швидкорозчинних ВСАА (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, емульгатор соєвого лецитину), L-глутамін, регулятор кислотності лимонної кислоти, ароматизатор, підсолоджувачі сукралоза та ацесульфам К, антизлежувачі, фосфат кальцію та кремнезем, ароматизатор нарингін.

Смак Вишня: суміш швидкорозчинних ВСАА (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, емульгатор соєвого лецитину), L-глутамін, регулятор кислотності лимонна кислота, ароматизатор, буряковий концентрат, підсолоджувачі сукралоза та ацесульфам К, кальцій проти склеювання фосфат і кремнезем.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 225 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Зі смаком  Зі смаком
Форма  Порошок
Кількість порцій  40
Країна виробник  Чехія
Упаковка, г  500
Додаткові інгрідієнти  Кофеїн

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору