Графік роботи:

Будні: 10:00–20:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

0
Укр

Гейнер KFD X-GAINER, 1000 г., Банан

Артикул 00178
Немає в наявності

KFD X-GAINER - це високобілковий гейнер, у складі якого суміш повільних та швидких вуглеводів, що дозволяє вам набирати більш якісну "суху" масу. В основі гейнера лежать повільні вуглеводи у вигляді мелених вівсяних пластівців та воскового кукурудзяного крохмалю - воскової кукурудзи.

Як підтримати свій організм при важких фізичних навантаженнях, зарядити його енергією та прискорити зростання м'язів? Відповісти на це запитання може будь-яка компанія-виробник спортивного харчування. Але не кожен може похвалитися справді високоякісним складом своєї продукції.

Добавки під ім'ям KFD виготовлені з натуральних компонентів та не містять непотрібних баластних домішок, штучних барвників, шкідливих підсолоджувачів та консервантів. Інформація на упаковці відповідає дійсності на 100%, що постійно перевіряється лабораторно. Крім того, Вас приємно порадує велика різноманітність смаків та доступна вартість.

Що стосується енергетичної та поживної підтримки організму, то в арсеналі добавок KFD є ідеальний продукт, створений спеціально для цієї мети - Premium X-Gainer. Крім того, він підвищить калорійність раціону і допоможе додати у вазі тим, хто зазнає труднощів у цьому. Ідеально скомбінована формула гейнера містить 51 г швидких та повільних вуглеводів та 31,5 г протеїну в кожній порції. Така кількість за умови збалансованого харчування повністю покриє потреби організму спортсмена у вуглеводах та білку та прискорить зростання саме м'язової маси.

Білкова складова в Premium X-Gainer KFD представлена ​​концентратом молочної сироватки. Протеїн з такого джерела особливо багатий на амінокислоти, як замінні, так і незамінні, включаючи ВСАА (лейцин, ізолейцин і валін). Він відмінно засвоюється і має високу біологічну цінність. Практично через кілька хвилин після прийому він уже виявляє свої робочі властивості: активізує анаболічні процеси, прискорює ріст м'язів та надає ефективний захист від катаболізму. Крім того, завдяки високій концентрації ВСАА, сироватковий протеїн позитивно впливає на відновлювальні процеси, значно скорочуючи їх період, підтримує імунну систему, нормалізує метаболізм, допомагає спалювати зайву жирову масу.

Вуглеводи в гейнері Premium X-Gainer представлені крохмалем воскової кукурудзи (швидкі) та вівсяними пластівцями (повільні). Завдяки їм Ви зможете заповнити витрачену енергію та проводити більш тривалі тренування. Якщо цього робити, то організм починає використовувати м'язовий глікоген, що загрожує руйнуванням м'язових волокон. Саме швидкі вуглеводи, засвоюючись практично відразу, покривають ці втрати і зберігають глікоген. Що ж до повільних, всі вони служитимуть тривалим джерелом енергії, підтримуючи стабільний рівень глюкози.

Отже, якщо ви хочете підвищити ефективність та результативність своїх тренувань, набрати більше м'язової маси, то Premium X-Gainer KFD - це те, що Вам потрібно.

  • 33,6 г білка в порції
  • В основі мелені вуглеводи
  • Низька калорійність при високому вмісті вуглеводів
  • Склад збагачений бета-аланіном та L-глтаміном для швидкого відновлення після тренувань.
  • 5 грам L-глютаміну в порції
  • Відмінні смаки
  • Відмінно поєднується з молоком
Одну порцію - 100 г (приблизно 4 повні мірні ложки) потрібно всипати у ємність із 300 - 500 мл молока чи води та розмішати. Вживати відповідно до індивідуальних потреб, від 1 до 3 порцій на день, відразу після приготування. Рекомендуємо приймати вранці і після тренування. Харчова (поживна) цінність 100 г (одна порція)
  • Енергетична цінність 385 ккал (1629 кДж)
  • Білки 33,6 г
  • Жири 4 г
  • у тому числі насичені жирні кислоти 1,4 г
  • Вуглеводи 52 г
  • у тому числі цукор 15 г
  • Клітковина 2,25 г
  • Сіль 1,6 г


Інгредієнти: подрібнені вівсяні пластівці, концентрат сироваткового білка (молочного), крохмаль воскової кукурудзи, декстроза, какао (у складах з шоколадним смаком), ізолят молочного білка, L-глютамін, бета-аланін, ароматизатор, сіль, цукрозамінники: глікозиди.


Характеристики товару та зовнішній вигляд упаковки можуть бути змінені виробником без повідомлення покупців, магазин не несе відповідальності за такі зміни.


Примітка: не є ліками.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років.


Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.


Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.


Термін придатності: дивитись на упаковці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
535 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Вміст білку  від 30%
Країна виробник  Польща
Упаковка, г  1000
Тип вуглеводів  Складні
Форма  Порошок
Кількість порцій  10
Призначення  Для набору маси, Для чоловіків, Для дівчат
Додаткові інгрідієнти  Додаткові амінокислоти

Самовивіз з магазину в Києві — безкоштовно.

Новою Поштою по Україні — за тарифами НП

Більше інформації про доставку

  • Онлайн оплата карткою
  • Готівкою при отриманні
Вгору